Μεγάλη πυρκαγιά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές, καίγονται εγκαταστάσεις – Ήχησε το 112

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης (09/07/2024) επί της Λεωφόρου Καραμανλή στις Αχαρνές, ανάμεσα σε εγκαταστάσεις εταιρειών, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

H φωτιά στις Αχαρνές έχει κινητοποιήσει μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συνεχώς αυξάνονται καθώς επιχειρούν πλέον στο σημείο 88 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων και 28 οχήματα. Παράλληλα συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Στην περιοχή ακούγονται συνεχείς εκρήξεις από εύφλεκτα υλικά ενώ οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί.

Στη Λεωφόρο Καραμανλή στην περιοχή των Αχαρνών διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων από το ύψος της οδού Φουντουκιάς στο ρεύμα ανόδου και από το ύψος της οδού Δεκελείας στο ρεύμα καθόδου.

Εκτροπές των οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών 1) στη Λεωφόρο Καραμανλή και Δεκελείας, 2) στην οδό Τατοΐου και Δεκελείας, 3) στην οδό Τατοΐου και Αρτέμιδος και 4) στον κόμβο της Μεταμόρφωσης προς οδό Τατοΐου.

Στην περιοχή ήχησε το 112 και καλεί τους κατοίκους να είναι σε ετοιμότητα και στην συνέχεια εστάλη και δεύτερο μήνυμα το οποίο καλεί τους κατοίκους που είναι κοντά στο ρέμα της Χελιδονούς να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

Σχετικά